Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا صادق خلیلیان در جمع خبرنگاران گفت: علی لندی، نوجوان شجاع و دلیر ایذه‌ای وقتی صدای امداد خواهی همسایه‌های خود را شنید به دل آتش زد و جان ۲ نفر را نجات داد اما خوددر میان شعله‌های آتش گرفتار شد.

وی افزود: متاسفانه در این حادثه، به دلیل سوختگی زیاد کار این نوجوان به بیمارستان کشیده شد اما معالجه در اهواز و اصفهان روی وی مؤثر واقع نشد و این نوجوان آسمانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان ادامه داد: این نوجوان با این کار به همگان نشان داد خانواده‌ها، فرزندان این مرز و بوم را با روحیه شجاعت و دلاوری تربیت کرده و تحویل جامعه می‌دهند و به همین دلیل قهرمانانی مانند علی در موقع مقتضی از ناموس و وطن خود دفاع می‌کنند حتی اگر به قیمت مرگ آنها تمام شود.

وی علی لندی را فرزند شایسته خوزستان و ایران دانست و اضافه کرد: مردم سراسر کشور یاد این نوجوان فداکار را گرامی خواهند داشت؛ این بزرگمرد کوچک به همه درس شجاعت داد.

خلیلیان گفت: آیین تشییع و خاکسپاری این نوجوان فداکار، عصر روز شنبه سوم مهر در ایذه برگزار خواهد شد.

به گزارش ایرنا در این دیدار عبدا... ایزدپناه رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان و نماینده ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران ایذه و دزپارت، امام جمعه ایذه و جمعی از مسوولان شهرستانی حضور داشتند.

علی لندی نوجوان ایذه‌ای روز ۱۸ شهریور پس از وقوع آتش سوزی کپسول گاز مایع در خانه همسایه، برای نجات ۲ زن میانسال و سالخورده به آتش زد و با فداکاری تمام برای دور کردن منشا آتش از آنها خود گرفتار آتش شد و با ۹۱ درصد سوختگی ابتدا به بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز و پس از آن به بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع) اصفهان اعزام و بستری شد.

این نوجوان فداکار صبح امروز جمعه در اصفهان جان خود را از دست داد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی آتش سوزی استانداری خوزستان ایذه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آتش سوزی استانداری خوزستان مجلس شورای اسلامی آتش سوزی استانداری خوزستان ایذه نوجوان فداکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • تسلیت استاندار خوزستان به مناسبت درگذشت مادر شهیدان دزفولی
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • روایت یک معلم فداکار در گیلان
  • فیلم | انسداد تونل راهدار فداکار محور بندرعباس حاجی آباد
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار